Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Λονδινο: εγκαινιάστηκε ο υψηλότερος ουρανοξύστης της Ευρώπης



Το πιο ψηλό κτίριο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αποκαλύφθηκε σε ειδική τελετή στο Λονδίνο. Πρόκειται για τον ουρανοξύστη Shard, το ύψος του οποίου ξεπερνά τα 309 μέτρα, ενώ για την κατασκευή

ΣΟΚ!!! Αυτό το πλάσμα γεννήθηκε από προβατίνα και άνθρωπο!

Παπάς της Ευαγγελικής εκκλησίας συνελήφθη από την αστυνομία της Γκάνα επειδή επιδιδόταν σε σεξουαλικές περιπτύξεις με…

ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΟΥ

Ο Τοτός κάνει πάρτυ στο σπίτι του για τα γενέθλια του. Η μητέρα του είναι στην κουζίνα και ετοιμάζει λιχουδιές για τα παιδιά. Εκείνη την ώρα έρχεται ο πατέρας του Τοτού από τη δουλειά και λέει στη γυναίκα του.
Προχωράει ένας άσπρος και βλέπει στον δρόμο έναν μαύρο. Σκάει στα γέλια. Του λέει ο μαύρος:
- Γιατί γελάς;
Του λέει ο άσπρος:
- Ξέρεις γιατί οι πατούσες σου είναι άσπρες;
- Γιατί;

Γιατί ο σκύλος δεν μας προδίδει ποτέ!

Μία πολύ συγκινητική διαφήμιση δημιούργησε η NZ Lotteries

ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ....

Τελευταία μέρα των διακοπών για ένα ζευγάρι που είναι στην ρεσεψιόν για να πληρώσει. Του λεει λοιπόν ο ρεσεψιονίστ
- Ολα μαζί, σύνολο 1000€ για την διαμονή.
- Α, ωραια γυναίκα πάλι τζάμπα την βγάλαμε, λέει ο άντρας.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ...

Είναι ένα αντρόγυνο στο σαλόνι του σπιτιού τους και συζητούν.
Λέει η σύζυγος στον άντρα της:

Πολλά γυμνά νεαρά κορίτσια

Ένας αγρότης είχε ένα πολύ μεγάλο αγρόκτημα με μια ωραία λίμνη στο πίσω μέρος του.
Μια μοναχική βραδιά αποφάσισε να πάει μια βόλτα μέχρι την λίμνη.

kalimera


Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΦΥΤΕΙΑ ΙΝΔΙΚΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΔΡΑΜΑΣ..

Κανονική καλλιέργεια ινδικής κάνναβης  είχαν «στήσει» δύο ημεδαποί, στην περιοχή Κεφαλαρίου του... δήμου Δοξάτου Δράμας, που έπεσαν σε παγίδα της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα προχθές (29/8) το απόγευμα να συλληφθεί ο ένας απ’ αυτούς και να αναζητείται ο δεύτερος.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν στην ορεινή περιοχή «Παναγία» τη φυτεία και την έθεσαν υπό διαρκή παρακολούθηση. Όταν οι δύο «καλλιεργητές» προσήλθαν για να περιποιηθούν τα -67 συνολικά- δενδρύλλια κάνναβης (ύψους 40 – 180 εκατ.), επενέβησαν οι αστυνομικοί και κατόρθωσαν να συλλάβουν τον έναν (56χρονο), ενώ ο συνεργός του (44χρονος) κατάφερε να διαφύγει –εκμεταλλευόμενος το δύσβατο του εδάφους- και αναζητείται από την Αστυνομία.
Οι δύο δράστες είχαν πλήρη εξοπλισμό για την περιποίηση της φυτείας (λάστιχο ποτίσματος 30μ., ψεκαστήρα, γεωργικό εργαλείο κ.α.), ο οποίος κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς.
Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν,

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Τα 14 λάθη που κάνουμε με τα προφυλακτικά

Τα προφυλακτικά δεν μπορούν να αποτρέψουν τις ανεπιθύμητες

o malakas


Συνελήφθη ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Πριν από λίγο ο Κώστας Βαξεβάνης...
ανέβασε στο twitter την είδηση ότι συνελήφθη ο δημοσιογράφος- νανογιλέκος, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ


Ποιο είναι το μποζόνιο Χιγκς που φέρνει την ανθρωπότητα ένα βήμα πιο κοντά στην ανακάλυψη του τρόπου με τον οποίο δημιουργήθηκε το Σύμπαν
Η ύπαρξη του μποζονίου του Χιγκς, ή αλλιώς του σωματιδίου του Θεού, επιβεβαιώνεται επισήμως από την επιστημονική κοινότητα, σύμφωνα με τη Dailymail.

kalimera se olous


Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Το επαναστατικό ηλεκτρικό Opel Ampera είναι Ευρωπαϊκό best seller στην κατηγορία επιβατικών ηλεκτρικών οχημάτων, σύμφωνα με τους πίνακες πωλήσεων του Μαΐου 2012. Με Ευρωπαϊκό μερίδιο πάνω από 20%, το βραβευμένο Ampera επικράτησε στην κατηγορία του.
 Ελαφρά εγκαύματα στα χέρια έχουν υποστεί δύο στρατιώτες της Ελληνικής Δύναμης Αφγανιστάν.

Αρνητική πρωτιά στην ανεργία κατέγραψε στην Ελλάδα, το 2011, η Δυτική Μακεδονία, με το ποσοστό να ανέρχεται στο 23,2%, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat για την ανεργία στις περιφέρειες της ΕΕ και της Ελλάδας, το 2011, η ανεργία στη Δυτική Μακεδονία έφτασε το 23,2% και ακολουθούν η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με 19,9%, η Κεντρική Μακεδονία με 19,5%, η Στερεά Ελλάδα με 18,9%, η Αττική με 17,6%, η Δυτική Ελλάδα με 17,3%, η Θεσσαλία με 16,8%, η Ήπειρος με 16,7%, η Κρήτη με 15,4%, το Νότιο Αιγαίο με 15%, τα Ιόνια Νησιά και η Πελοπόννησος με 14,2%.

Πλήθος κόσμου στο λιμάνι της Κύμης, για να ρωτήσει και να καταγράψει με τα κινητά, εικόνες σαν και αυτές που θα δείτε...

Σύμφωνα με τους ψαράδες της Κύμης, είναι η πρώτη φορά που κάποιος καταφέρνει να πιάσει ένα τόσο μεγάλο κήτος στα νερά της περιοχής. Οι ψαράδες επέστρεψαν από τα ανοιχτά του Αιγαίου με έναν αρκετά μεγάλο για τα νερά της περιοχής, καρχαρία.
Όταν το έβγαλαν στο λιμάνι μαζεύτηκε κόσμος να δει το θαλάσσιο κήτος, και ρωτούσαν αν είναι επικίνδυνο για τους λουόμενους.
Το κήτος βάρους ενός τόνου και έξι μέτρων έπεσε στα δίχτυα της ομάδας του ψαρά που το έφερε στην επιφάνεια και το διέθεσε στην τοπική αγορά. Δείτε το βίντεο από το kimanews.gr...                   http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5m1bqVJOKm8#t=0s          
Αγρίνιο: Κτηνοτρόφος έκανε σεξ με πρόβατο και μολύνθηκε!
Αναγκάστηκε να πάει σε νοσοκομείο, μετά από φρικτούς πόνους που είχε στα γεννητικά του όργανα...
Είναι κοινό μυστικό σε όλη την ελληνική επαρχία ότι η κτηνοβασία δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο. Γι’ αυτό δεν παραξενεύτηκε και πολύ ο γιατρός σε νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού που χρειάστηκε να κουράρει έναν κτηνοτρόφο πριν από μερικές μέρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr o κτηνοτρόφος αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο όταν παρουσίασε συμπτώματα εκτεταμένης μόλυνσης στα γεννητικά του όργανα και είχε αρχίσει να έχει πόνους. Από την πρώτη στιγμή το είδος της μόλυνσης έδειξε στο γιατρό ότι δεν ήταν ένα απλό μεταδιδόμενο νόσημα και οι εξετάσεις ούρων και αίματος απέδειξαν την ύπαρξη συγκεκριμένου μύκητα που κολλάει από…πρόβατο.
Οι γιατροί λένε ότι οι σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες των ζώων συνήθως είναι μη συμβατές με τους ανθρώπους αλλά μολύνσεις μπορεί να υπάρξουν.  Όπως είναι φυσικό έπεσε η σχετική θυμηδία στο νοσηλευτικό ίδρυμα αλλά ο θεράπων γιατρός φέρεται να είχε εκνευριστεί πολύ και να είπε ότι «με κάτι τέτοια δεν παίζουν»


Εντοπίστηκαν τα πτώματα των τούρκων πιλότων
Τα πτώματα των δύο πιλότων του τουρκικού μαχητικού F-4 που καταρρίφθηκε στις 22 Ιουνίου από τη συριακή αεράμυνα, εντόπισαν οι τουρκικές στρατιωτικές αρχές.
Οπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης το γενικό επιτελείο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων «τα πτώματα εντοπίστηκαν στο βυθό και γίνονται εργασίες για να τα ανασύρουμε στην επιφάνεια».
Ο τουρκικός στρατός είχε ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες για την ανεύρεση των δύο πιλότων ενώ είχε στείλει στη θαλάσσια περιοχή και ένα ειδικά διαμορφωμένο σκάφος για να ανασύρει τα συντρίμμια του Φάντομ που είχαν εντοπιστεί σε βάθος περίπου 1.000 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας.

kalimera se olous


Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Οι Τούρκοι ισχυρίζονται πως κλάπηκαν σχέδια ελληνοτουρκικού πολέμου και βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα



Σάλος έχει ξεσπάσει στην Τουρκία από δημοσίευμα της εφημερίδας “Star”το οποίο κάνει λόγο για «κλοπή σχεδίων ελληνοτουρκικού πολέμου από ελληνίδα κατάσκοπο».
Σύμφωνα με αυτό, την Ελληνίδα έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας, την ώρα που διέπραττε την κλοπή. Ακόμη αναφέρεται πως η κλοπή έγινε στη τουρκική βάση στη Μαρμαρίδα, ενώ μέσα στα σχέδια υπήρχαν στοιχεία στρατιωτικών ασκήσεων, σχέδια πολέμου αλλά και σχεδιάγραμμα που υποδεικνύει τα σημεία όπου υπάρχουν κάμερες σε διάφορες στρατιωτικές μονάδες της Τουρκίας.
Συνεχίζοντας η “Star” κάνει λόγο για 49 συλλήψεις, εκ των οποίων 45 ενεργών στρατιωτικών. Τελειώνοντας το δημοσίευμα αναφέρει πως η Ελληνίδα κατάσκοπος ήδη βρίσκεται στη χώρα μας, ενώ για το θέμα έγιναν έρευνες σε εννιά πόλεις της Τουρκίας και έχει βρεθεί «πλούσιο» υλικό που περιλαμβάνει βίντεο από κρυφές κάμερες


Παναγιώταρος: «Μόνο με στρατιωτικό όχημα στην Τουρκία!»
Δωρεάν τρόφιμα σε όσους Έλληνες το έχουν ανάγκη προσφέρει η «Χρυσή Αυγή», δημιουργώντας μία μικρή αγορά για απόρους.
«Το νεοναζιστικό κόμμα της ''Χρυσής Αυγής'' δημιούργησε μια αγορά που παρέχει δωρεάν πακέτα τροφίμων σε άπορους , αρκεί το αίμα τους να είναι ελληνικό»,  αναφέρει χαρακτηριστικά στο Associated Press -και όχι στο CNN Turk, το οποίο χρησιμοποίησε τη δήλωσή του στο δικό του ρεπορτάζ- o βουλευτής της «Χρυσής Αυγής» Ηλίας Παναγιώταρος.
Σε αποκλειστική δήλωσή του στο protothema.gr, τονίζει: «Μόνο με στρατιωτικό όχημα θα πήγαινα στην Τουρκία!».
Ο κ. Παναγιώταρος εξηγεί στο βίντεο ότι «δεν είναι απαραίτητο να είναι μέλη της Χρυσής Αυγής,αρκεί να είναι Έλληνες.Αυτοί μπορούν να έρθουν για να τους βοηθήσουμε».

ΗΠΑ και Ρωσία ξεφτιλίζουν την Τουρκία για την κατάρριψη του RF-4E!


Σοκ έχουν πάθει στην Τουρκία πολιτική και στρατιωτική ηγεσία από την αμερικανική επιβεβαίωση των συριακών ισχυρισμών ότι το τουρκικό μαχητικό/αναγνωριστικό RF-4E καταρρίφθηκε εντός του συριακού εναέριου χώρου σε απόσταση αναπνοής από τις συριακές ακτές, αλλά πριν καλά-καλά συνέλθουν ήρθε και η επίσημη ρωσική επιβεβαίωση των συριακών ισχυρισμών και μάλιστα διά χειλέων του ίδιου του Ρώσου ΥΠΕΞ Σ.Λαβρόφ!

Κατόπιν αυτών ο Ρ.Τ.Ερντογάν αντέδρασε με τον συνηθισμένο ανατολίτικο τρόπο του, κατηγορώντας την εφημερίδα την WSJ για ... ανανδρία! Ακομα για τον Σ.Λαβρόφ δεν έχουν αντιδράσει

"Η Wall Street Journal δεν αναφέρει τις πηγές της ξεκάθαρα. Άρα συμπεριφέρεται άναδρα, ύπουλα» υποστήριξε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, γα την αποκάλυψη της έκθεσης των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών που επιβεβαιώνει τους συριακούς ισχυρισμούς και το κυριότερο δίνουν νομικό υπόβαθρο στην συριακή ενέργεια.

"Εμείς δώσαμε τόσα στοιχεία κανείς δεν τα έδωσαν σημασία και δημοσιεύουν ανώνυμες πηγές" σημειώσε ο Ερντογάν χωρίς βέβαια να υπολογίσει ότι όλα τα στοιχεία που έχει δώσει, έχουν ανατραπεί από τα πραγματικά γεγονότα: Το αεροσκάφος, απλά δεν υπάρχει εκεί που λένε οι Τούρκοι, ενώ το ... μεγαλύτερο κομμάτι από το τουρκικό μαχητικό, η ουρά του αεροσκάφους ανελκύστηκε περίπου 2 μίλια από τις συριακές ακτές.

O Τούρκος πρωθυπουργός ισχυρίστηκε πως το δημοσίευμα έχει στόχο να πλήξει τον ... Ομπάμα (!) πριν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ! Πάντως και το ΝΑΤΟ είναι εκτεθειμένο από την αποκάλυψη της έκθεσης...

Βέβαια, όπως έχουμε σημειώσει η διαρροή αυτή καθαυτή, είναι περίεργη και εκθέτει πάνω απ'όλα την Χ.Κλίντον και το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών το οποίο βιάστηκε να προβεί σε διάφορους χαρακτηρισμούς, ενώ από την αρχή όλα τα στοιχεία έδιναν δίκαιο στην Συρία.

Φαίνεται ότι κάποιοι κύκλοι στις ΗΠΑ δεν επιθυμούν επέμβαση στην Συρία και αυτοί οι κύκλοι μπορεί να έχουν σχέση και με το ισραηλινό λόμπι...

Την ίδια στιγμή ο Ρώσος ΥΠΕΞ Σ.Λαβρόφ, ήταν εξίσου καταδικαστικός για την Τουρκία. Σε δηλώσεις του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA Novosti είπε: "Η Ρωσία διαθέτει αδιάσειστα στοιχεία παρατήρησης που αφορούν την κατάρριψη του τουρκικού αεροσκάφους, στα ανοιχτά των συριακών ακτών. Στοιχεία που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Είμαστε έτοιμοι να τα παρουσιάσουμε, αλλά θεωρούμε ότι το πιο σημαντικό πράγμα τώρα είναι να μην επιτρέψουμε το οποιοδήποτε γεγονός να εξάψει τα πάθη της μίας ή της άλλης πλευράς.

Πάντως και το τουρκικό Γενικό Επιτελείο εξέδωσε αμήχανη ανακοίνωσηυποστηριζοντας ότι "Σύμφωνα με τα στοιχεία των ραντάρ που διαθέτουμε, το αεροσκάφος μας καταρρίφθηκε σε απόσταση 13 μιλίων από τα χωρικά ύδατα της Συρίας , όπου επεκτείνονται σε απόσταση 12 μιλίων δηλαδή χτυπήθηκε ένα μίλι έξω από τον εναέριο χώρο της Συρίας. Το RF-4 έπεσε στα χωρικά ύδατα της Συρίας σε απόσταση 8.5 μιλίων από τις ακτές".

Μάλλον θα πρέπει να αλλάξουν τα ραντάρ τους οι Τούρκοι. Κατ'αρχήν δεν αναφέρουν με τι οπλο κτυπήθηκε και δεύτερον και κυριότερο αν ένα αεροπλάνο κτυπηθεί στα 13 μίλια λιγάκι δύσκολο να πετάξει άλλα 4,5 μίλια χωρίς οι πιλότοι να μπορέσουν να δώσουν κάποιο στίγμα για το τι έχει συμβεί...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε για την Εθνική ομάδα που με συνοπτικές διαδικασίες "καθάρισε" την Ιορδανία με σκορ 107-63 και προκρίθηκε στους "8" του προολυμπιακού τουρνουά.
Πολύ καλό ξεκίνημα για την Εθνική μπάσκετ που δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της και να περιμένει πλέον το Πουέρτο Ρίκο τα ξημερώματα της Πέμπτης (3π.μ.) για την πρωτιά του Α' ομίλου.

kalimera se olous


Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

KALINIXTAAA


Υποβλήθηκαν 8 προσφορές εταιρειών από την Ελλάδα, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Μεγ. Βρετανία και την Ιταλία.
Έντεκα μνηστήρες για τα πετρέλαια της Δυτικής Ελλάδας εμφανίστηκαν σήμερα 2 Ιουλίου την τελευταία μέρα λήξης του διεθνούς διαγωνισμού για τα «οικόπεδα» των Ιωαννίνων, του Πατραϊκού Κόλπου και του Κατακόλου.
Οι επίσημες εκτιμήσεις των βεβαιωμένων απολήψιμων κοιτασμάτων πετρελαίου για τις τρεις περιοχές κάνουν λόγο για 250 με 300 εκατ. βαρέλια. Δηλαδή αντιστοιχούν σε τρεις «Πρίνους» και σε αξία σε 25 δις. δολάρια σε βάθος 20ετίας.
Οι 11 εταιρίες έχουν διεθνή παρουσία και εμπειρία υπέβαλλαν οκτώ προσφορές για τις τρία περιοχές. Πρόκειται για τρεις βρετανικές εταιρίες, τρεις καναδικές, μία ιταλική, μία συμφερόντων ΗΠΑ – Γαλλίας, δύο ελληνικές και μία κυπριακή. Η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ, εκτιμά ότι μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου θα έχουν δοθεί στους αναδόχους οι περιοχές, αφού βέβαια προηγηθεί η διαβούλευση για την ανακήρυξη τουλάχιστον ενός με δύο κοινοπραξίες σε κάθε «οικόπεδο».
Ανά περιοχή οι κοινοπραξίες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον είναι:
· Ιωάννινα (εκτιμήσεις για 50 με 80 εκατ. βαρέλια πετρελαίου):
1. Ελληνικά Πετρέλαια A.E, Edison International SPA (Ιταλία), Melrose Resources Plc (Μ. Βρετανία)
2. Energean Oil and Gas (Ελλάδα), Petra Petroleum (Καναδάς), Schlumberger (ΗΠΑ – Γαλλία) (strategic technical partner)
3. Arctic Hunter Energy Inc (Καναδάς)., K.O. Enterprises Inc. (Καναδάς)
4. Chariot Oil and Gas Limited

· Πατραϊκός Κόλπος –Δυτικά (εκτιμήσεις για 200 εκατ. βαρέλια πετρελαίου)
1. Energean Oil and Gas, Trajan Oil and Gas Limited (Μ. Βρετανία), Schlumberger (strategic technical partner)
2. Ελληνικά Πετρέλαια A.E, Edison International SPA, Melrose Resources Plc

· Κατάκολο (εκτιμήσεις για 3 εκατ. βαρέλια πετρελαίου)
1. Energean Oil and Gas, Trajan Oil and Gas Limited, Schlumberger (strategic technical partner)
2. Grekoil Energy Ventures LTD (Κύπρος)
Ο κ. Λιβιεράτος με δηλώσεις του τόνισε ότι «το ενδιαφέρον από ολόκληρο τον πλανήτη στη διαδικασία δείχνει ότι η προσπάθεια της Ελλάδας αναγνωρίζεται και η εμπιστοσύνη αποκαθίσταται σταδιακά. Είναι, επίσης, σημαντικό πως η Ελλάδα μπαίνει και πάλι στον ενεργειακό χάρτη, σε μία περίοδο που ο τομέας της ενέργειας αποτελεί μια σπουδαία ελπίδα για την εθνική οικονομία».
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υφυπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος «έτρεξε» και τις διαδικασίες των διαγωνισμών υπογράμμισε πως «το ενδιαφέρον ξεπέρασε κάθε προσδοκία», ενώ τόνισε ότι «δικαιώνεται μια προσπάθεια των τελευταίων δυόμισι ετών»
 Ο Βέλγος φυσικός, καθηγητής του Ελευθέρου Πανεπιστημίου των Βρυξελλών (ULB) Φρανσουά Ενγκλέρ, αναμένει ότι η ανακάλυψη του μηχανισμού του Χιγκς θα επιβεβαιωθεί την Τετάρτη, στο επιστημονικό σεμινάριο που οργανώνει ο CERN.
Σύμφωνα με το ελβετικό πρακτορείο ειδήσεων ATS, ο Βέλγος επιστήμονας, εκ των πρωτεργατών της ανακάλυψης, θα μπει έτσι και στον κατάλογο των υποψηφίων για το βραβείο Νομπέλ.
Το μποζόνιο Μπράουτ-Ενγκλέρ-Χιγκς αποκαλείται επίσης και μποζόνιο του Χιγκς ή "σωματίδιο του Θεού".
Η επικύρωση της ύπαρξης του μποζονίου αναμένεται να κάνει αίσθηση αφού "όλη η φυσική από την αρχή του 20ού αιώνα βασίζεται σε αυτό", εξήγησε ο Ενγκλέρ. Μαζί με τον συνάδελφό του Ρόμπερτ Μπράουτ, που έχει πλέον πεθάνει, και τον Βρετανό Πίτερ Χιγκς είχαν εισηγηθεί το 1964 την ύπαρξη αυτού του "μηχανισμού του Χιγκς" ο οποίος εξηγεί τη μάζα των άλλων στοιχειωδών σωματιδίων.
Το αμερικανικό εργαστήριο Fermilab ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ότι τα τελευταία δεδομένα από τον επιταχυντή σωματιδίων Tevatron δείχνουν ότι το μποζόνιο υπάρχει. Ωστόσο "θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα του Μεγάλου Επιταχυντή Αδρονίων (LHC) στην Ευρώπη για να επιβεβαιώσουμε αυτήν την ανακάλυψη", τόνισε ο Ρομπ Ρόζερ, ο εκπρόσωπος του εργαστηρίου, σε ανακοίνωση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Fermilab.
Ο CERN (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πυρηνικών Ερευνών) στον οποίο ανήκει ο LHC, έχει ανακοινώσει ότι την Τετάρτη θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στη Γενεύη για να ανακοινωθούν οι τελευταίες ανακαλύψεις από τα πειράματα για την αναζήτηση του μποζονίου του Χιγκς. Στην επιστημονική κοινότητα κυκλοφορούν ήδη φήμες ότι πρόκειται να γίνει μια πολύ σημαντική ανακοίνωση.
Παράταση της προθεσμίας υποβολής των χειρόγραφων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος έως τις 10 Ιουλίου, έδωσε το υπουργείο Οικονομικών.
Ειδικότερα, με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Ζανιά, στο πλαίσιο της διευκόλυνσης των υπόχρεων σε υποβολή της ετήσιας δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των ετήσιων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, για τους υπόχρεους της παρ. 1 του άρθρου 62 του ΚΦΕ, που η υποβολή τους γίνεται χειρόγραφα μέσω ΔΟΥ, και ανεξάρτητα από το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους, η οποία λήγει στις 2 Ιουλίου 2012, έως και τις 10 Ιουλίου 2012.
Η Ισπανία συνέτριψε την Ιταλία στον τελικό του Euro 2012 με 4-0 και έγινε η πρώτη εθνική...
ομάδα στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου που κατακτά τρεις συνεχόμενες φορές τρόπαιο μεγάλης διοργάνωσης. Είχαν προηγηθεί η κατάκτηση του Euro 2008 και του παγκόσμιου πρωταθλήματος το 2010. Τα ρεκόρ όμως δεν σταματούν εδώ.                                                   Η «φούρια ρόχα» έπιασε στην κορυφή των κατακτήσεων του Euro τη Γερμανία, με τις δυο χώρες να έχουν από τρία πρωταθλήματα, ενώ κατέρριψε και το ρεκόρ του μεγαλύτερου σκορ που επιτεύχθηκε σε τελικό και κρατούσε μέχρι χθες η Γερμανία μετά 3-0.
Η ομάδα του Βιθέντε ντελ Μπόσκε με το κλασικό passing-game κατάφερε να φέρει το ματς εκεί που ήθελε στο πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας δύο γκολ ουσιαστικά στις δύο σπουδαίες ευκαιρίες που δημιούργησε.
Στο πρώτο γκολ του Νταβίντ Σίλβα στο 14' την ασίστ την έκανε ο Φάμπρεγκας, αλλά δημιουργός ήταν ο Ινιέστα με εξαιρετική κάθετη πάσα, κάτι που έκανε στο 41' ο Τσάβι για να κάνει το 2-0 ο Τζόρντι Άλμπα.
Η Ιταλία ήταν πολύ άτυχη, καθώς στο 21' έχασε λόγω τραυματισμού τον Κιελίνι, ενώ αφού έχει κάνει 3 αλλαγές ο Πραντέλι τραυματίστηκε και ο Τιάγκο Μότα.
Η αποχώρηση του Μότα στο 62΄ έγραψε τους τίτλους τέλους όσον αφορά τον τελικό νικητή. Η Ισπανία κατέβασε το ρυθμό της παίζοντας με πάσες. Ωστόσο, όπου μπορούσε δεν σταμάτησε να χτυπά. Με άλλα δύο γκολ (Τόρες 84’ και Μάτα 88’) σφράγισε τη θριαμβευτική της νίκη.
Με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή οι παίκτες και το προπονητικό τιμ της εθνικής Ισπανίας έγιναν ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας σαν μικρά παιδιά, την ώρα που οι παίκτες της Ιταλίας υπό το βάρος της ήττας ξεσπούσαν σε δάκρυα. Η αξία όμως του ηττημένου δίνει αξία στο νικητή.
Οι παίκτες της «φούριας ρόχας» δεν ξέχασαν όμως και τους Ισπανούς ποδοσφαιριστές που «έφυγαν» πρόωρα. Ο άσσος της Μπαρτσελόνα Σεσκ Φαμπρέγκας εμφανίστηκε στην απονομή με μπλουζάκι που έγραφε τα ονόματα των άτυχων συναδέλφων του Ντάνι Χάρκε, Μανόλο Πρεθιάδο, Αντόνιο Πουέρτα και Μίκι Ροκέ που έχασε πρόσφατα τη μάχη με τον καρκίνο. Και ο Σέρχιο Ράμος, όμως, είχε μπλούζα με το όνομα του Μίκι Ροκέ.
Μόλις ο αρχηγός της εθνικής Ισπανίας και γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης Ίκερ Κασίγιας σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στα χέρια του έδωσε το έναυσμα στους περίπου 4.000 Ισπανούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου Ολιμπίσκι στο Κίεβο να ξεκινήσουν τους πανηγυρισμούς.
Στα επίσημα του σταδίου βρέθηκε και ο διάδοχος του ισπανικού θρόνου Φελίπε φορώντας με καμάρι το κασκόλ με τα χρώματα της Ισπανίας και μοιράζοντας συγχαρητήρια στους παίκτες.
Μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, στην Ισπανία, η νύχτα έγινε μέρα από τα πυροτεχνήματα. Δεκάδες χιλιάδες Ισπανών ξέχασαν για λίγη ώρα την οικονομική κρίση και βρήκαν την ευκαιρία να χαμογελάσουν και πάλι γιορτάζοντας την κατάκτηση του Euro. Ενδεικτική είναι η εικόνα της puerta del sol στη Μαδρίτη, όπου ένα πολύχρωμο ποτάμι ξενύχτησε πανηγυρίζοντας.
Real.

kalimera kai kali vdomada..


Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Ισπανία - Ιταλία 4-0

Η Ισπανία νίκησε εύκολα με 4-0 την Ιταλία στον τελικό του Euro 2012 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για 2η σερί χρονιά. Νταβίντ Σίλβα, Τζόρντι Άλμπα, Τόρες και Μάτα οι σκόρερς για την "Furia Roja" που έγινε η πρώτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου με 3 σερί κατακτήσεις σε μεγάλες διοργανώσεις
Λαμία: Τον μαχαίρωσαν γιατί είχε πετσέτα του ΠΑΟΚ!

Σε άγριο επεισόδιο, με ξυλοδαρμό αλλά και μαχαίρωμα (!) εξελίχθηκε χθες το απόγευμα, η αντιπαράθεση μεταξύ νεαρών οπαδών από τη Λαμία, στην παραλία Ραχών.Δυο νεαροί ΑΕΚτζήδες, ο ένας Λαμιώτης και ο άλλος φίλος του από την Αθήνα, πλησίασαν έναν οπαδό του ΠΑΟΚ, ο οποίος ήταν "αραχτός" στην ξαπλώστρα, πάνω στην οποία είχε την πετσέτα του ΠΑΟΚ.
Στην αρχή υπήρξε έντονη λογομαχία και στη συνέχεια άρχισε να πέφτει άγριο ξύλο με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ οι λουόμενοι έβλεπαν έκπληκτοι τις ξαπλώστρες να εκσφενδονίζονται γύρω τους και έτρεχαν να κρυφτούν.
Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, οι δύο οπαδοί της ΑΕΚ άφησαν αιμόφυρτο τον ΠΑΟΚτζή και έφυγαν παίρνοντας μαζί τους ως λάφυρο την πετσέτα. Ο τραυματισμένος Λαμιώτης νεαρός, που διακομίσθηκε στο Κ.Υ. Στυλίδας, κατήγγειλε ότι τον τραυμάτισαν, ευτυχώς ελαφρά, με μαχαίρι και συγκεκριμένα με σουγιά.
Τους δυο ΑΕΚτζήδες, που έφυγαν με το αυτοκίνητό τους για Λαμία, καταδίωξε ξάδελφος του θύματος και ταυτόχρονα ενημέρωσε την αστυνομία. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε λίγο πριν φτάσει στην Λαμία, στο ύψος του πρατηρίου "Μακεδονία" και οι δύο νεαροί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Στυλίδας, όπου οι δυο πλευρές αλληλομηνύθηκαν.
Οι δύο ΑΕΚτζήδες πέταξαν την πετσέτα στο δρόμο, στο ύψος του Καραβόμυλου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των δυο νεαρών Λαμιωτών, του ΠΑΟΚτζή και του ΑΕΚτζή, υπάρχει διαμάχη από παλιά...

Ισπανία - Ιταλία EURO 2012


Έφτασε η ώρα που όλη η Ευρώπη περίμενε. Απόψε στις 21.45  στο Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου οι "νερατζούρι" κονταροχτυπιούνται με τους "Ροχιμπλάνκος" σε έναν τελικό που λίγοι θα περίμεναν πριν την έναρξη του φετινού EURO.

Η Ισπανία μπορεί φέτος να μην "θαμπώνει" με τις εμφανίσεις της όπως τα τελευταία 4 χρόνια της παντοκρατορίας της αλλά φαίνεται πως το "μέταλλο" της φανέλας της αρκεί για να φτάσει με σχετική ευκολία στον τελικό. Από την άλλη πλευρά, οι Ιταλοί ανέβαζαν την απόδοση τους αγώνα με τον αγώνα και από τον προημιτελικό με την Αγγλία και έπειτα, παρουσιάζει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο αποδίδοντας ιδιαίτερα ελκυστικό ποδόσφαιρο.
Προβλήματα για τις δύο ομάδες δεν υπάρχουν αφού ο επιθετικός των Ιταλών, Αντόνιο Κασάνο φαίνεται ότι θα είναι ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα μετά τον επιπόλαιο τραυματισμό που είχε στο γόνατο.



Γυρνάει ένα βράδυ ο άντρας σπίτι τσακισμένος απο την κούραση οπότε βλέπει
σπίτι την γυναίκα του να έχει πέσει στο κρεβάτι με τα sexy εσώρουχα και του
λέει:
- Έλα να το κάνουμε 50 (!!!!) φορές.
- Ρε γυναίκα λέει άσε με σήμερα είμαι πτώμα.
- Όχι σήμερα θέλω..
- Αύριο όσες φορές θέλεις ,είχαμε πολλή δουλειά στο μαγαζί..
- Σήμερα,50 φορές ή χωρίζουμε (!)
Τι να κάνει ο άνθρωπος προκειμένου να μην χωρίσει, γδύνεται πέφτουν στο
κρεβάτι και αρχίζουν το sport..
5,10 φορές.
- Ρε γυναίκα δεν μπορώ άλλο..
- Σκάσε και συνέχισε..
15,20,25 φορές.
- Πεθαίνω, τελειώνω άσε με..
- Σκάσε και ..
30.35.40.45.48.49.50 φορές.
Πέφτει ο άντρας κάτω απο την κούραση. Την άλλη μέρα το πρωί σηκώνεται η γυναίκα, βλέπει τον άντρα της να ρίχνει ακόμα κάτι ροχαλητά ξεγυρισμένα και λέει «Να πάω να του ετοιμάσω πρωινό να τον
ευχαριστήσω τόση υπομονή έκανε ο άνθρωπος».Μετά από κάνα μισάωρο σηκώνεται και ο πολεμιστής μας χλωμός και πάει αργά-αργά προς το μπάνιο. Περνάνε 5.10.15.λεπτά.Μετά από καμιά ώρα λέει η γυναίκα του «κάτσε να πάω να δω μήπως έπαθε τίποτα. Πάει σκύβει στην κλειδαρότρυπα και βλέπει τον άντρα της μπροστά στην λεκάνη να την έχει βγάλει, να την χαϊδεύει και να λέει «Έλα ησύχασε, κατούρημα είναι...»

kalimera se olous kai kalo mina....